24 Haziran 2009 Çarşamba

Bidon!



Yok oyle siradan bir bidon degil bu, herseyden evvel benimle yasit! Nereden cikti simdi bu diyeceksiniz? Efenim, bugun Banu bana arka balkonumuzu annemin nasil amazon ormanlarina cevirdigini anlatiyordu, sonra "dur ben sana bir resim yollayayim kendi gozlerinle gor" dedi ve bir kac resim yolladi, ilk resimde karsima bu bidon cikti ve saskinligimin hemen arkasindan gulmeye basladim. Yani ben kendimi bildim bileli bu bidon var! ve hala kullaniliyor! Hemen eve telefon acip, bu bidonu hala mi kullaniyorsunuz diye dalga gectim. Banu'nun yorumu akillicaydi: "abla, bu bidon bizim evde hicbirseyin eskimediginin kaniti" dedi. Baska birsey bulup alamamis, cok kullanisliymis, atamamislar bir turlu filan!!! Sonra annemle konustum, o guzel kahkahalarindan birini atip, bana o bidondan vaz gecemediklerini, agzinin dar olmasi sebebiyle suyu sicratmadan doktugunu, bir bidon suyla balkonun yikanabildigini, tasimasinin ve doldurulmasinin ne kadar rahat oldugunu anlatti :-))) Bilmezmiyim, ben de bir zamanlar o bidonla balkon yikiyordum! Herneyse, bu bidonun bizim hayatimizda onemli bir yeri var, en azindan arka balkon bu bidonsuz dusunulemez, dolayisi ile buraya koymaya karar verdim! Simdi Banu, "abla bizi rezil ettin" diye kizacak ama Bidon'un hakkini yiyemeyiz, baksaniza benle yasit, artik ailenin bir parcasi olmus yani!!!

5 yorum:

  1. Bikerem ,abla bizi rezil ettin demiycektim :)) daha başka birşey söylemek istiyorum "Sevgili Bidon seni seviyouruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz " :))

    YanıtlaSil
  2. Hahahaha! Evet, BIDON'a sevgilerimizi sunarken, turuncu deri kapli taburemizin ardindan da bir dakikalik saygi durusu yapalim diyorum, ne dersin? hehehehe

    YanıtlaSil
  3. E heralde Ratis bilincli bir insan! Recycle yapiyor! Gidip simdi bunun yerine baska bir plastik alacagina,hali hazirda olani kullaniyor! Tebrikler! Bu bidon bende olsaydi kac kere atmistim acaba Basak??!! Yakinda SIKINTIDAN kendimi cope atacagim!

    YanıtlaSil
  4. Hahahah, bence sen o bidonu ici bosalir bosalmaz atardin! Kendini cope atmaya izin yok, once buraya gelicen, ben seni gelince tukkana aticam sekerim. Love youuuuu!

    YanıtlaSil
  5. Peki Vita tenekesivari bu bidoncuk neyin bidonuymus? (Bu arada benzer bir tane bizim balkonda da mevcut ama bidon olarak alinmis kendisi, ben ondan daha buyugum bir de :P)

    YanıtlaSil