Bismillaaa sabah sabah resmi gördüm şaşırdım aynını yapmışın yahu :) e, bravo Başak. Dostum, yalnız bir şey dikkatimi çekti, et biraz yağlı sanki bir dahaki sefere hayvanın sırtındaki löp siyah etten alırsan tam süper olacak. Ben bugün en büyük asker bizim asker derken " Oğlum hangi tür et kullanıyorduk len" diyerek o etin adını ve hayvanını öğreneceğim. Yalnız süper görünüyor. Sumağı nerden buldum teeee oralarda :)) beceriklisin, zekisin, sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Bak bu tantuninin yapım tarifini 7 yıl tantunide çalışmış sonunda tantuni ustası olmuş ama üiversite iş hayatı derken tantuni dükanı açmamış bir arkadaştan aldım, know how sağlam yani :)) İstanbuldan seşamlar
Bismillaaa sabah sabah resmi gördüm şaşırdım aynını yapmışın yahu :) e, bravo Başak. Dostum, yalnız bir şey dikkatimi çekti, et biraz yağlı sanki bir dahaki sefere hayvanın sırtındaki löp siyah etten alırsan tam süper olacak. Ben bugün en büyük asker bizim asker derken " Oğlum hangi tür et kullanıyorduk len" diyerek o etin adını ve hayvanını öğreneceğim. Yalnız süper görünüyor. Sumağı nerden buldum teeee oralarda :)) beceriklisin, zekisin, sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Bak bu tantuninin yapım tarifini 7 yıl tantunide çalışmış sonunda tantuni ustası olmuş ama üiversite iş hayatı derken tantuni dükanı açmamış bir arkadaştan aldım, know how sağlam yani :)) İstanbuldan seşamlar
YanıtlaSilKlavye hataları için özür diliyorum klavye yeni ç tuşunda sorun var bugün değiştiriyorum :)
YanıtlaSileee bizim canimiz yok mu? bizde alsaydik o tarifi:) imza: zavalli polat
YanıtlaSilBen cok guldum vallahiiii! Cocuk benim yuzumden tantuni gormek ve duymak istemeyecek hahahah...
YanıtlaSilBizde bilgiye kısıtlama yok derhal paylaşırız gastromik kültürümüzü :))
YanıtlaSilNeden Basak'a komsu degilim, neden neden? :(
YanıtlaSilFrigo kargo yaparim ben sana guzelim uzulme :-))))
YanıtlaSilaaaa fakirin önünde ekmek yersiniz ha! tarif isterim ben banane. Bolaaat, Başaaak acele cevap plz!
YanıtlaSil