10 Mayıs 2012 Perşembe

Odul de Odul!


Bu aralar arkadaslarim sagolsun hatirlayip odul filan veriyorlar, benim blog komsu kapisi oldugu icin rahatsiz etmiyor beni bu durum fakat ne yalan soyliyeyim, oyle cooook cooook ziyaretcim olsaydi, her biri odul vermeye kalksaydi huzursuz olurdum gibime geliyor, dikkat cekmeyi sevmeyen bir adam oldugum icin ciddiye aliyorum boyle seyleri.

Huysuzum ben iste, herkes gider Mersine ben giderim tersine, yalan yok!

Boyle odullerden birini Ozlemaki verince, boynumuz kildan ince dedik, ustune sevindirik olduk, daha evvel de Cicoooo vermisti, onu da bufeye koyduk! Biride mimmisti beni, kimdi? neyse o da guzeldi, o hatta daha guzeldi cunku ozellikle benim gibi profilinde bi bok yazmayan adamlar hakkinda bilgi sahibi oluyo diger insanlar! Odul filan derken aklima orta okul lise donemlerinde katildigim oyku, siir vs yarismalarini ve o zamanlar kutladigim dogum gunu partilerinde aldigim hediyeleri hatirladim.

Kitap! baska bir alternatif yoktu. Okuldan illa kitap verirler, beeeeelki bir de kalem! Dogumgunleri ise garanti kitap, kiiiiiirk yilda bir gunluk! Zaten kitap vermeyene bozuk atardim, hala da oyleyim, hos arkadaslarim sinir ediyor beni yeteri kadar kitabin var diyerek ama kitabin fazlasi mi olur yaaaa! Punduna getirip kitap aldirdigim zaman veya hediye karti alip hepsini kitaplara harcadigim zaman zorla imza attiriyorum hehehehe benden kurtulus yok anacim.

Neyse , Ozlemaki bana verstile blog odulunu layik gormus, ben de onu Girit'in kaptan-i deryasi ilan ettim, odestik sanirim. Bir kavanoz recel sozu vardi, onu da yine kitap kadar severek kabul edecegim :-)

Cicoooo'cugumdan da Istanbul'a geldigimde kazandibi istiyorum zira en son geldigimde yiyemedim aklimda kaldi :-)

Boyle yani, bedavaya odul yok! Kitap almiyosunuz tatli verin, olmadi simit, olmadi opuselim.... HAHAHAHAHAHA

HEPINIZI COK OPTUM

9 yorum:

  1. kuşuuuumm sen gel yeterkii dibi şöyle dursun kazan feda olsun sana (bööö iğrenç oldu bu espirikimsi şey tmm) gel sen gel oturduğumuz yerde haydar yeriz ;) öptüm canım ;)

    YanıtlaSil
  2. Ne sansliyim yaaa, vallahi bir simarik bu kadar pohpohlanir :-) sagol varol cicoooocugum civanim

    YanıtlaSil
  3. kazan kazan yapar reçelleri
    kaptan-ı derya, maple syrub'una
    Girit'ten Karaburun'a
    bütün enginarlar kurban olsun sana!

    YanıtlaSil
  4. Ben seni o maple suruba banim yicem o olacak!

    YanıtlaSil
  5. Benim döüllerde birikti yazacam diyorum ama vakit vakit vakit :) Özlemaki Enginar demişte şöyle yapraklı mapraklı olsa da yesek bea:)

    YanıtlaSil
  6. yarın Kuşadası/Davutlarda Giritliler derneğinin pikniği var Bolat. 2 tepsi çullama & 20 enginar ve 1 kg arakadan olma bi tencere, 2 kg şevketi bostan lidaki eşliğinde, 1 karafa tarçın şerbeti, 2 lt. Girit rakısıyla gidiyorum. Suriye ve Lübnan'dan da Giritliler gelecek. Antalya, Mersin'den de. Beklerim =)

    YanıtlaSil
  7. Bolatcigim, gordunmu, enginar yapragi dedin, bir liste cikti, bogazinda kaldi degilmi? Yoldan cikmak uzeresin arkadasim, dikkat et :-))))

    YanıtlaSil
  8. yemeklerin "bi kısmı" online halde, hayırlı işler =)

    YanıtlaSil