1 Haziran 2012 Cuma

Dolu dolu geldim!

 
Yasiyorum! Hayattayim!
Johnny ile kiristiriyordum kusura bakmayin demek isterdim fekat.... diyemiyorum :-) (Bok atmayin tanidigim en yakisikli vampir olmus! Enis Batur gelse resim cekilmem ama buna dayanamadim!)

Buralarda olmadigim sure icinde, bir veda partisi verme(ozgur icin), Turkiye'den misafir agirlama (yeliz'im geldi), Girit kusumdan gelen cicilerle oynama, ot toplama gezisine katilma gibi isler basardim, bunlari yaparken hala calismaya devam ettim, bizim kuslar farkinda olmadan yuvadan uctu ve bu tempoyu bugun cooooook guzel bir 'resim' teslim alarak kapatmis oldugumu umuyorum!

Yogun tempomuz yuzunden iki haftadir yedigimiz 'junk food' artik alerji yapmaya basladi, bugun evde ne kadar sebze varsa hasladim, soslayip yiyecegim vallahi! Icim kurudu be! Yanina zararli tabir edilecek, kayisi receli ve ekler pastaciklari var ama yedigim haslanmis sebze miktarini gorseniz affederdiniz :-)

Partiden cok fazla bahsetmeyecegim, cunku kimseye sormadim resimlerini koyabilirmiyim filan diye, ayip olmasin. Sevgili Ozgur 5 senedir bizimle calisiyordu, okulunu bitirdi memlekete geri dondu, ona guzel bir veda partisi olmus oldu. Hazir Ozgur geliyor biz de evdeyiz diye herkesi cagirdik :-) Cok guzel vakit gecirdik. Ardindan uc gun sonra Yeliz'im geldi, is icin gelmis olmasi bile benim icin onemli degildi, uc gun dibinden ayrilmadim :-) Kankam diye soylemiyorum onun enerjisi ilac gibidir :-) Sonrasinda ot toplama maceram var, onu ayri bir (belki iki ) blog yapmam gerekiyor, ozellikle Ozlem, Beste, Tijen ve diger ot meraklilarinin gorup bana yorum yapmasi lazim!

Boyle iste, gunluk gazetelerimden daha cok onem verdigim blog hayatima geri donmus oldugum icin cok mutluyum. Bu ayri kaldigim kisa sure icin degil ama gecen haftaki 'Gulentesi' yi kacirdigim icin cok ozur dilerim, bir daha olmayacak :-)


Doncam size! hahahahahaha
(resimde de capon baligi gibi cikmisim :-D )

10 yorum:

  1. dolu dolu geçmiş günler ohh ;) maşallah özledim kuş seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cicoooo, bende cok ozledim! Benim sana attigim cevap geldimi yaa? Telefona gelince 'reply' yapiyorum ama sonrasi allah kerim!!! Cahil arkadasini bir bilgilendiriver :-)))

      Sil
    2. gelmedi canım ya :(

      Sil
  2. şükür kavuşturana, çok özledim!

    YanıtlaSil
  3. Baya hareketli geçmiş hafta anlaşılan :) dönenler uyum sorunu yaşamsın sonra Türkiye'de :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma Bolat, sersem gibi oluyoruz! Aslinda bu kisa ziyaretler daha mantikli, 2-3 gun veya bir hafta kalip gidince (her iki taraf icinde gecerli) vakit nakittir deyip her anini dolu yasiyorsun, ayrilik gelince de sudan cikmis baliga donuyorsun ama etkisi daha cabuk geciyor. Obur turlu ne beeeen ne onlaaar kendimize gelebiliyoruz, bir ay surunuyoruz yaa!

      Bu arada hep sen mi kosturucan alla allaaaa :-)))))

      Sil
  4. Nihayet!
    Ben arada mesaj ve fotoğraf aldıysam da sonra gene bir yazı falan beklemiştim:)Neyse, güzel zaman geçmiş sonuçta:)
    Özgür için de, senin için de zor bir dönem. Özellikle Özgür`e sabır diliyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Semi, fotografi cok begendim o yuzden bahane uretip koydum gordunmu? Hahaha! Hayatta sevmem boyle tarihi eser onunde, artis yaninda, barda, partide resim cekilmeyi ama amcam yakiyor ortaligi beee!
    ,Yese, ozgur mutlu gitti valla, gideyim hemen askerligimi yapayim, istanbul duzenine gireyim, motora bineyim modundaydi :-) Bes sene beraber calistik, amerikada essekler gibi calismaktansa Turkiye de daha az calisarak insan gibi yasayacagini ogrendi! Diyorum ya biz oraya orasi bize ozeniyor :-)
    Ayarlamalarimi yaptim, bundan sonra ara vermicem bu kadar!

    YanıtlaSil
  6. Fotoğraf şahane:)Johnny`e hürmetim sonsuz:)
    Senin Özgür hayal kırıklığına uğrayabilir gibime geliyor. Türkiye`de az çalışıp insan gibi yaşamak! nasıl mümkün sırrını bizlerle de paylaşır umarım:))

    YanıtlaSil
  7. Zorlaniyorlar ilk basta, mesela ondan evvel giden bir oglumuz evden cikamiyorum, heryer kalabalik, herkes iste, sabah programlarini seyredip oturuyorum diye dert yanmisti :-) Fakat su bir gercek, burada paran yoksa idare edemezsin, bu carkin icinde calismak zorundasin, eger sabit saatlerde calistigin bir isin varsa sosyal hayatin da olur fakat bizim is gibi duzensiz saatlerde ve gunlerde calisirsan sosyal hayatin olmaz, olamaz! Onun sansi o olacak, buradaki kadar para yapmayabilir ama sosyal hayatini koreltecek kadar calismayacak Turkiye de biliyorum. Buraya her gelen once ondan sikayet ediyor, bazi seyler varki paran bile olsa Turkiyede ki gibi sultanlik yok burada, eve servis sinirli, yemege gitsen yedigin birseye benzemez, eglence desen barlarla sinirli, kafeterya da birileri arkandan dolanmiyor tabagini almak icin, evine gelen kadin bile zam silmeye ayri, utuye ayri para aliyor hali sil desen dalga geciyorsun sanir! Burada kapitalist duzen icinde sosyalist sistem gibi yasiyorsun, Turkiye de ayni duzen icinde hala sultanlik devam ediyor! ben tatillerde oraya geldigimde kendimi prenses gibi hissediyorum hahahahaha Semi yine bam telime bastin, bi gorussekte kaynatsak yaaaa :-)

    YanıtlaSil