27 Ağustos 2012 Pazartesi

Hic Hos Degil...


Son bir haftadir Pinterest ile kafayi bozmus durumdayim! Biraz Portakal Agaci yuzunden biraz da Fusun'un surekli buldugu muhtesem seyler yuzunden takildim kaldim! Hayir sanki cok rahat uyurmusum gibi sabaha kadar oturuyorum, pofff yani!
Ben zaten eskiden beri blog'lar arasinda surf yapmayi cok severdim ama bir suredir toparlamistim kendimi, en sevdiklerimi ve surekli takip ettiklerimi listeme almis, hizimi yavaslatmistim!
Pinterest'de surekli yorum yazip baglanti halinde olma zorunlulugu yok ama basima bir alay blog cikti yaptiklarini begendigim! Haksizlik bu!!!!!
Teyze statusunde oldugum icin milyon tane aktivite var -ki bu aktivitelerde benden cooooooook onde olmasina ragmen 'aman tanrim bunu gordunmuuuuu' diye Semi'yi rahatsiz ediyorum bol bol!
Yemek konusunda zaten hic sonu gelmiyor gozume takilanlar, bir de buna parti suslemeleri filan girdi, hele su bir lira (dolar) dukkanlarindan alip yaptiklari suslemeleri gordukce bugun kendimi disari atmamak icin zor tuttum!!!
E ben artistik yani agir basan fakat artistik becerisi kisitli kalmis bir insanim, o yapilan elisi, resim ve desenleri gordukce aklim basimdan gidiyor...
Komik resimler, ozel ilgi alanima giren uzay resimleri, hayvan resimler, micro detaylar liste uzayiiiip gidiyor ustune saatlerde, bunlari ekledigim liste de uzayip gidiyoooor....
Bu tur sitelerin takibinde soyle bir yol gider, ilk hafta deli gibi butun linkleri takip eder ve listelersiniz sonra yavas yavas listedeki linkleri teker teker inceler, kayda deger olanlarini klasorlere dagitirsiniz bu arada hala listeye eklemeye devam edersiniz ama ilk gunler gibi yogun listeleme olmaz, sonrasinda artik butun siteleri ister istemez ezberlemis oldugunuz icin sayfaya tekrar girdiginizde gozunuz farkli seyleri, yeni postlari veya ilginc linkleri daha cabuk ayird eder .....falan filan iste, neyse, iste ben henuz bu yolun ilk bir haftasini bitirmis, pinterest ustasi olma yolunda gidiyorum gibi :-) Saka bir yana kafam sanki cok bosmus gibi ve 'cok sevdigim linkler' listem sanki cok kisaymis gibi daha fazlasina ihtiyacim yok ama insan kendini tutamiyor iste...
En sevdiklerimden bir iki tanesini koydum buralara, komik iste, bu arsizlik bitene kadar umarim bu uykusuzluk sona erer!


17 yorum:

  1. Ayy pardonnn :)) Bi daha yapmam :))Ama olsun, gözlerin güzel şeylerle dolsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fusun cok ac gozluyum ben yaaaa, hepsini goreyim, hepsini yapayim istiyorum :-))) Neyse dun aksam erken bitti, klasorlerimi toparladim, bugun de kendimi atiyorum disari, bilgisayar kolesi olmayacagim :-) Bilgisayar basindan kalkmayan kucuk cocuklar gibiyim, kontrol edilmem lazim hahahaha

      Sil
  2. Ne çok özlemişim bloğuna yorum yazmayı :) artık bir kaç postu okumak için 20 dakika senin blogdayım :)
    Peki nasıl baş edeceğiz daha doğrusu milyonlarca güzel şeyi nasıl kaçırmadan izleyeceğiz diyeyim :)) Semi rahatsız olmaz diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim, cok ara vermedinki aslinda, yine de yorum yazdigini gordukce ben de cok mutlu oluyorum :-)))

      Sil
  3. Benim de bir orası kaldı bulaşmadığım:))
    Varlığından haberim var, hatta bana da soruyorlar arada orada var mıyım diye...Facebook, Twitter, Instagram, blog derken artık oraya da bulaşmayayım dedim.
    Ben hiç rahatsız olmam, sen benim için bulduklarını gönder bana, tam tersi sevinirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Semiiiiiiiii
      Nerde yeni post :))

      Sil
    2. Amaninnn! Cok sasirdim, buraya bulasmadigina!!! Ama akillilik yapiyorsun :-) Hos gezindigin bloglari goreceksin mutlaka, pinteres sirf resimlere baktirmiyor, yiginla blog cikariyor karsina :-))) Allahtan hepsi kayda deger degilllll!

      Biliyorsun az cok beni, fasa fiso yollamam zaten, coooook orijinal bulduklarimi illllla paylasmak istiyorum iste :-)

      Sil
  4. Pinterest'e ben de girdim. Çok keyifli, çok renkli. Birkaç resim de ekledim hatta ama gerçekten çok vakit alıyor. O yüzden başlangıç aşamasında kaldı benim hevesim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence oyle kalsin hahahah! Aslinda bir iki tane adam gibi sey izleyen bulsan onunla kalirmiki? yok kalmaz! Yahu ben bloglarin bile bu kadar muptelasi olmamistim!!!

      Sil
  5. Himmm karar veremedim simdik bakayim mi su Pinterest'e :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikkatli ol! her odasi surprizlerle dolu hahahaha!

      Sil
  6. hiiiiii çok çabuk ilerleyen bi rahatsızlık o
    hızla deride kızarıklık ve kaşıntı yapıyor
    adı şuradan geliyor "alıcı değil bakıcıyız" böyle rahatlıyoruz kısace pinti rahatlığı dilden dile Pint(İ)-e-rest oluyor
    bir sonraki aşaması bakmakla yetinmeyip sahip olma dönemi ki çok tehlikeli zamansızlık panzehir ona göre
    çokta eğlenceli çekici uuuuwww cızır cıcır kışkırtıcı içine içine çekiyor :):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha, kizim oldum gulmekten, vallhi oyle alici degil, bakiciyiz modeli dolaniyorum :-))) Sahip olma donemi cok kotu degil cunku ben allahtan ev yapimi urunler ve ivir zivir arasinda dolaniyorum, alisveris klasorume iki tanecik sey girdi sadece! Bir ara Ozlemaki'ye ucakli catal alacaktim, sonra vaz gectim! Simdilik!

      Sil
  7. karpuzla, beşiğe bittim!
    ben o beşikten istiyoooooooooom. içinde de karpuzu sallamak istiyom =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yahu sen nasil oldu da mandallara sulanmadin? Ben onlara delireceksin diye dusunmustum!!!

      Karpuzu biz oyana kadar yeriz len, bize gelmez bu isler, hazirini bulmak lazim :-)))

      Sil
  8. anam! resmi büyütünce anladım ki mandal olduklarını! ölürüm ben onlara! notlar asılır ne güzellll

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de en cok onlari begendim, insanlar ne kadar yaratici yaaaa! Iki paket mandal almistim ahsap teeee aylar evvel, partideki yemeklerin kenarlarina ne olduklarini yazar takarim diye dusunmustum, hala duruyor! Yetenek lazim, hayal gucu lazim esasinda hepsinden evvel insanin bunlari serbest birakmasi lazim, bazen sosyal medyayi o yuzden sevmiyorum, yaraticiligimizi kisitliyormus hissine kapiliyorum...neyse, neredeeeeen nereye geldim yine yaaaa, hergun de konusuyoruz ne bitmez sohbet ihtiyaciymis bu yaaaa!

      Sil