6 Ağustos 2012 Pazartesi

Mim'le basliyorummmm!


Kendinizi kotu hissettiginizde n'aparsiniz?
-Offff kotu hissettigim seye gore degisir ki bu! Yemek yakmissam hemen guzel bir yere yemege giderim! Evde birsey olmussa kacarim! Is yerinde olursa bu aralar elimde ne varsa duvara firlatiyorum!!! Genel bir bunalim haliyse filim seyrederim, komik olanlardan, uykum gelene kadar dort bes filim biter sonra uyurum, sabaha genelde biseyim kalmaz! Bir de eger uzgunsem beni guldurecek, teselli edecek birileri olur etrafimda, hep saklabanlik pesinde oldugum icin beni uzgun gormeye dayanamaz kimse, kendimi bildim bileli hep boyle olmustur, olmadi oturur yazarim, mesaj atarim, karsidaki alir mesaji :-) Yazdikca yumusarim :-) Simdi anladiniz mi neden blog arkadaslarim cok onemli benim icin!

Sinirlenirsem uzak durun ama! Yakarim, yaklasani isiririm! Basindan da soylerim!

Çaresi bulunmayan bir hastalığa yakalandınız ve bunun sonucunda yaklaşık 1 yıllık ömrünüzün kaldığını öğrendiniz. Kalan 1 yılınızda ne yapardınız ?
-Insallah bunu hicbir zaman bilmem! Sevdiklerimi yatistirmaktan anam aglar be! Bazen olecegim gunu dusundugumde gozumde canlaniyor onlarin halleri, hep dua ederim, benim acimi yasamasin kimse, onlari kaybetmek de cok kotu ama ben uzmeyeyim onlari...

Fobileriniz , takıntılarınız var mı ? Varsa neler ?
-Orumcekten cok korkarim. Korku filimlerinden odum patlar, seyretmem! Takintilarim cok yahu, bana bile daral geliyor! Ses ve isik altinda uyumam mumkun degil, yatarak uyumak tek secenegim, bardak veya icecek siselerinin masada biraktigi ize sinir olurum, o yuzden dekoratif amacli emici olmayan bardak altliklarina da sinir olurum, kotu koku ve yuksek gurultu sinirlerimi bozar, titiz bir insan oldugumu sanmiyorum ama daginik ve kirli yerlerde barinamam, sigara icmeme ragmen sigara kokulu bir yerde uyumam mumkun degil...neymis benim uyku problemim varmisss! Neyse diyorum ya konu uzun, her an herseye takilabilirim, bir once takildigima bir sonrakinde takilmayabilirim, ugrasilmaz benle yaaaa! 

Bir sabah kalktınız ve dünyada hiç bir insan olmadığını öğrendiniz, ne yapardınız ? 
-Korkardim! Will Smith'in 'I am legend' filmini seyrettim, direk vururdum kendimi heralde, zombilere yem olmaktansa! Ha eger bir garanti varsa gerrrrrcekten bi tek ben kaldim diye, keyfini surerdim heralde, yok ailemi ve arkadaslarimi ozlerdim..oyle dunya mi olur be, istemem! Beni uzaya gondersinler oyle kimse kalmasin, en azindan yildizlara bakarak surukleneyim evrende tek basina...bak o guzel olurdu....hmmm

Dünyayı dolaşmak isteseniz hangi ülkeden başlardınız ? Neden ?
-Dunyayi dolasacak yerlerim agriyo yaaaa! Belgesel seyretsek? Iyi illa goreceksem Prag, Cin, Norvec, Kudus, Iskocya, Turkiye, Girit ha bir de Mora ve Tibet! Yazdikca yoruldum ama yazdikca da liste uzuyor ne alem kadinim ben yahu!

İtiraf edin prens/prenses e dönüşür diye kaç kurbağa öptünüz ?
-Valla kurbaga degil ama su yilani opmuslugum vardir, yas 12 filan!!!! Civciv de optum! Kanaryami da opuyorum arada, erkeklerden iyice umidi kestim sanirim! Yok eger pirens olacagini bilsem hayatta isim olmaz vallahi, salak herifin kurbagaya donusmeden akli nerdeymis???? Beceriksiz sey HIH! Bana Aragorn gibi bir adam lazim, ey gidi ey!

En son yaşadığınız küçük düşürücü , unutamadığınız olay ?
- Gecen sene dukkana gelen cahil bir musteri 'irkcilik' yaparak bagrinmisti, adami def edip milleti yatistirana kadar anam agladi ama kendimi cok kotu hissettim! Bir de yine gecen sene katildigim bir partide bir hikaye anlatirken herkesin dikkati bir anda baska bir konuya donmustu, mal gibi hissettim kendimi! Toplum icinde dikkat cekmek icin hic caba gostermek zorunda kalmamistim, cok garibime gitti :-)

Asla yanınızdan ayırmadığınız 3 şey ?
-Cantam! Icinde herseyim var hehehehehe, tam techizatli kameraman cevat kelle gibiyim :-) Off tamam, uc sey: anahtarlarim, telefonum, cuzdanim! gerisi arabada hahahahaha Yahu ben issiz adaya dusersen yanina alacagin uc sey icin listemi yapmis bir kadinim: Bir dagcinin sirt cantasi, kendi cantam, basucumda duran kitaplar!!! Tek bir liste mumkun degil!

Hayatınızın bir kitap/ film olmasını isteseydiniz hangi kitap/film olmasını isterdiniz ?
-Ben kendi filmimi cekiyorum arkadas, kimseye sulanmam! 

En yakın arkadaşınızın bir uzaylı olduğunu ve sizi ilk denek olarak kendi gezegenine götüreceğini öğrendiniz, ne yapardınız ? 
-Once deneyin sartlarini sorardim! Sonra 'kardes siz isinlanma makinesini kesfettiniz mi?' diye sorardim, malum canim raki balik ister, semizotu ister, borek ister, yaprak sarma, sarap ister, e Ozlemaki gelmek ister, kardesim Banu atlar, annem beni de goturun der, Viken'siz olmaz o gelince onunkilerde ziyaret etmek ister...yani velhasil benim kanka uzayliysa bile bana bulasmaz, bulasmamasi gerektigini bilir! Ogrenmistir! Ustune bu dunyaya gelen zuzayli kesin kendi memleketini satar, bu dunyadan guzel bir tek cennet vardir - ki onu bile takmiyo kimse - baska yere gidilmez anacim!

İsviçreli bilim adamları görünmezlik hapını buldu ve siz bu hapı kullanan ilk kişisiniz. Hapı kullandıktan sonra yapıcağınız ilk şey nedir?  
-Hah! Kil adamin tekiyim, burada da cikti iste, hic isim olmaz! Hayatta kullanmam! ne yapicam gorunmez olup? Hani onun yerine beyin dalgalari ile esyalari hareket ettirme becerisi veren bisey olsa, kalkamadan sandvic yapmak gibi filan ise yarardi, veya veya metabolizmayi tersine ceviren, hani yemek yemezsen kilo aliyosun filan! Bizim Turk aklimiza Isvecli icadi gelmiyo sekerim, mentalite farkli isliyor bizde :-))))

Okuyan mimlesin kendini, mimledikten sonra da haber versin gelip okuyalim eglenelim :-) Gordugunuz uzere hala yorgunluk atabilmis degilim, biraz idare edin lutfeeeeeen!

Bu arada sunu da yazmadan edemeyecegim, Red Hot Chili Peppers'tan Flea'nin yazdigi tweeter mesajina tepki verenleri gectim, bu haberi carpitarak gundeme getiren Hurriyet benim icin bitmistir artik. Bu kadar gerzeklik olmaz! 
'Celebrity Crush' ilani ask degildir, bir unluye duyulan hayranligi anlatmak icin kullanilir! Offff diyorum offfff!






14 yorum:

  1. Ahahahah. tamam sen belgeselini seyret Ben gezeyim :) alem insan :)

    YanıtlaSil
  2. AMA yazik size ya bura semizotundan gecilmiyo :( Gondersek biraz sana biraz Olciye mutasyona ugrar o varana kadar :(

    YanıtlaSil
  3. Bettra, tohumunu getirdim, ektim buyumuyo pezemekler!!!!! Deli olmak isten degil, yolda buyudukleri yerleride kedi kopek isiyo diye biz istemiyoz! Dur ben halledicem o isi....

    Evet abi siz gezin bana anlatin, ben de uzaktan seveyim :-)

    YanıtlaSil
  4. senin üzülmene kim dayanabilir kiiii :):):)
    o ırkçı herifi bi temiz döveydin ya sen ah ne güzel olurdu :)
    o salak su şeysini tutup öptüm deme bana ne dersen de onu demeeee ıyyyy
    kusmaya gidiyorum_____________
    sen canın sıkılınca yaz bana cigdemkorur@hotmail.com ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuh, yazarken de aklima geldi bunun dedigi 5 harfli sey bumu yoksa diye!
      Normal degilim diyorum inanmiyosunuz :-))))

      Irkci herif hala geliyo, ben sinirden yuzunu unuttum ama sistemde adresi kayitli! Yapilacak birsey yok, kavga cikarmak yerine sogukkanli davranmak zorundaydim, hos buna okey deyip ota boka delleniyorum sonra, bastirmamak lazim :-))))

      Yazarim sekerim, eskiden cok konusurdum simdi cok yaziyorum bisey degismedi hehehehe

      Sil
    2. normal ve zıttı seni anlatan kelimeler değil eminim buna
      :):):)

      Sil
    3. Hah! Ben de onu diyorum iste :-))))

      Sil
  5. Yılan mııı? wallahi mangal gibi yürek varmış:)keyifli bir mim olmuş:)

    YanıtlaSil
  6. Seviyorum onlari ben yaaa! Serde biraz serserilik de var sanirim :-))

    Sagol canim, nevi sahsina munsahir bir arkadasin var, haberin olsun :-)

    YanıtlaSil
  7. Aragorn konusunda tamamen katılıyorm :p hehhehehe

    YanıtlaSil
  8. Zevkle okudum ama üzerime hic alinmiyorum. Yani mim cevaplama konusunda. Sirada bekleyen cok var:)))
    Not: Cumhuriyet ya da Milliyet gazetesinden sasma derim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Semi, biliyorum bu mim olayinin ne kadar zorladigini, ben de onun icin oyle yazdim zaten! Bana geliyor uc kisi, mimliyor iki kisi, takip etmek kolay, senin durumun oyle degil be sekerim :-)))
      Cumhuriyet'e aboneyim zaten ama hani Yilmaz Ozdil'in hatrina giriyordum Hurriyet'e, son zamanlarda hep ya sabir ya sabir, patladim artik, Yilmaz'i baska sitelerden de takip edebilirim, o yuzden sorun yok! Yorum yazdim, onu da koymamislar, yuh artik!

      Sil
  9. Artik zaten yazar takip ediliyor. Yani gazete aldigimda Cumhuriyet aliyorum ama internetten de takip ettigim yazarlar var, gazetelerini sevmesem de onlari okuyorum. Yilmaz Özdil onlardan biri...
    Müzik, sinema gibi konulari da takip ettigim genc yazarlar baska gazetelerden.
    Mim konusunu gercekten takip edemiyorum. Simdiye kadar 2-3 kez cevapladim sanirim. Üsenmesem daha sik yazi yazarim ama cikmiyor benden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kemalistler diye bir site vardi, butun sevdigim yazarlari orada toplamislardi sonra biraktim oradan okumayi, yine bir arastirma yapmak lazim :-) Hurriyet'e girmemin tek nedeni populer gundemin basliklarini okuyabilmek icindi ama son iki senedir icten ice bileniyordum, bu sansasyon son noktayi koydu!

      Mim'leri bosver sen zaten herkonuda yaziyorsun :-))))

      Sil