20 Aralık 2011 Salı

UPKYIH - Ucundan!



Sozumu tuttummmm! Beste'cigimin tarifi ile kahveli/portakalli likor'un ilk asamasi biraz eksik de olsa tamamlandi! yarin Vikos sabahtan tekel'e gidip (eheheheheh!) bi sise vodka daha alacak, iki kasik kahve ile biraz daha ekleyecegiz.

Ikinci resim, bitmis bir elma sirkesi sisesinde cranberry sirkesi denemesi. Iki hafta evvel doldurmustum siseyi, camin onunde unutmusum, e malum burda hava -1 ile -10 arasi dolaniyor, tas gibi duruyor zibidiler!!!! Hahahaha, neyse fisirtmanin bir yolunu bulucaz insallah, onun disinda bu aralar elimden gelen bisey yok malesef, becerikli arkadaslarimi okuyarak vakit geciriyorum, bir de minik kusum, Nükü'cüm, arada muhtesem dizaynlarini gonderiyor onlara sulaniyorum!

Neyse, portakalli likorumu serefe kaldiramayacagim ama bu sene 30 Aralik saat 9'da Turkiye saatinde iken buraya postumu koyacagim ;-) Aklimda Richard Bach'in 'Uzak Diye Bir Yer Yoktur' kitabi dostlari selamlayacagim.

2 yorum:

  1. canim yapmissin cok komik bir portakal havada;) azicik tadina bakarsin adet yerini bulsun diye artik:) ellerine saglik

    YanıtlaSil
  2. Yahu 'az' kavrami olmadigi icin yine aile boyu hazirladim, vodkasi az geldi, e burda acik dukkan yok, evde de vizki ve saraptan baska icki olmayinca mecbur bugunu bekledik :-)))))

    Yilbasina Turkiye'deyim kismetse ama sizi kacirmayacagim! Gelince de likorumle beraber resim cekilip yollarim, bakarsin cok severmisim, her gun serefe ondan sonra hahahaha

    YanıtlaSil