13 Şubat 2012 Pazartesi

Annie Very Sorry!


Ben orta birden beri dogum gunumu kutlamam! Kimse gercek tarihi bilmez zaten (ailem ve bes parmagi gecmeyen kisiler disinda) cunku dedem ben dogduktan bes ay sonra cikarmis kafakagidimi o gunu yazdirmis!!! Sagolsun hehehehe saklamak kolay oluyor! Neyse, kendi dogum gunumde ve kardesimin dogum gununde anniskoma telefon acar 'iyiki dogurdun raaaatiiiiissssh' sarkisi soylerim. Bir tek kardesimin dogum gununu hatirlarim, gerisini etraf ve arkadaslar zorla hatirlatirlar, cok yakinlarima utanmam 10 kere sorarim:
-ne gundu? hmmm ayin kaci yani? ah ok!
yine sorarim
-kaci demistin? haa tamam tamam
bi daha
-kaciydi? hadi yaaa e cok az kalmis, napicaz?
-parti mi ne partisi, oooo pardoooon pardon, tamam beee ne kiziyosun ayarladik geliyoruz...
-niye gec yattiniz, ne kutlamasi? aaaaaa caniiim iyiki dogdun bi taneeeeem, tuh beee yine kacirdim...

Abartmiyorum bu boooyle gider, yakin cevre acar defalarca hatirlatir ama yok yani! Alerjim var yildonumlerine, mesela seneler evvel ben Nazif'le cikarken bi aksam disardayiz, hatta sanirim Tulga'nin Ebru'ya evlenme teklif ettigi gece mi neydi, neyse masada kakara kikiri icerken benimki demezmi bizim de bir ayimiz doldu diye! Dedim 'geeeercektenmiiiii' Bozuldu cocuk haliyle de ne ay donumu kardesim, neyi sayiyoruz yani! Gonlunu aldik arkadasin ama ondan sonra birisiyle cikmadan evvel pesin pesin soyledim, bak kardesim beni ugrastirma xxxdonumleriyle, dogum gunleriyle, ozel gunler, tebrikler, sevmiyorum, o yuzden de aklimda kalmiyor boyle seyler diye.

Bu kadar okuzum ama cok guzel hediye alirim mesela! Sene icinde olur olmadik surprizler yaparim, eger haberim varsa dogum gunu cocuguna mutlaka bir sey alir bir sirinlik yaparim, severim oyle seyleri ama bana hatirla deme!

O yuzden benim canim arkadaslarim bikmadan, usanmadan hatirlatirlar bana, kendi dogum gunleri dahil, Banu sagolsun anniskonun dogum gununu kacirtmaz (evet onu da bilmiyorum) hediyemi alir.

Hal boyle olunca gicigim tabii bu sevgululer gunune! Sinir oluyorum, asil bir de o cicili bicili sekerler, kurabiyeler, oyuncaklar, takilar, komik komik hediyelik seyler yapiyorlar ya, her seferinde dayanamayip aliyorum, ona daha cok sinir oluyorum!!!!! Otelde calisirken sevgililer gunu ozel paket yapardik, ipini koparan otelde tabii, yok cokolatlar, sampanyalar, yemek rezervasyonlari, yataklarin ustune guller felan, ertesi gunu oda kontrolune giderdim butun havlular yerlerde, odalar hamam kokuyor, butun gece kuvette sevismis sanki mendeburlar, baska fantazimi yok yaaaa! Bu yuzden valentines deyince burnuma hamam kokusu gelir, al bi giciklik daha! Yarin simdi vicik vicik herkes sanki bayram kutlamasi var gibi 'hepiiii velintaaaaayn' diye uzata uzata cigiracak, ben de ayni yavsakliga 'yuuu tuuuuuu' diye cevap verip ustune pizza kutularinin uzerine kalpli sticker'lar yapistiricam! Kendime daha bir sinir olucam, sonra n'olursa olsun, madem uc bekar bir evdeyiz diye, bizim cocuklara 24 saat acik CVS'den o sinir oldugum cicilerden alicam, valentayn macerasi bitecek! Offf yazarken bile yoruldum...

Merak ediyorum, bu ozel gun icin sevgilisi adina hayir yapan, Tema'dan agac diken, oksuz doyuran, elinde cicekler kimsesizler evine giden, oksuzleri ziyaret eden, her gun gordugu sevgilisini pohpohlamak yerine annesine, babasina surpriz yapan, ninesini dedesini sevindiren var midir?

Varsa lutfen evlenelim!

Not: Resim Banu'ya ait!

6 yorum:

  1. Evet bende bu sevgililer gününe gıcığım çok saçma, bu gece Valentine dede çarpmazsa iyidir :)

    YanıtlaSil
  2. Hahah! Bolat, sabahin 2'sinde bu yorgunlukla beni guldurdun ya sen cok yasa emi! Bayildim ben bu 'valentin dede' ismine!

    YanıtlaSil
  3. BEN GELDİM
    BENCEDE HER ZAMAN SEVGİLİLER GÜNÜ.
    :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayse'cigim, hosgeldin, sefalar getirdin, sevgililer gunun hic eksik olmasin :-)

      Sitene girdim, ileriki projelerin de seni sonuna kadar destekliyorum :-) hafta sonu firsat bulursam biraz dolasip bakinmak istiyorum neler var neler yok diye...

      Sil
  4. Ne demek istediğini çooook iyi anlıyorum. AMa evlenemiyciim seninle şekerim. Affet yani! (Şaka bir yana, o da güzel bir yaklaşım tabii)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tijeeeeen, sen evlenmeyi birak bana yorum yazdin ya, gerisi bos vallahi! O bile yeter canim benim :-)

      Sil